Tyylikkäimmät lahjat miehelle

Tyylikäs ja huolella valittu lahja on aina arvostettu ele, olipa sitten kyseessä lahja puolisolle, poikaystävälle, isälle, pojalle tai vaikka kolleegalle. Hyvien lahjojen löytäminen miehelle ei tunnetusti kuitenkaan ole maailman helpoin tehtävä – siksi me Schoffalla haluamme omalta osaltamme auttaa lahjanantajia tarjoamalla lahjaideoita miehelle, ja varsinkin tyyliä arvostavalle sellaiselle. Seuraavissa lahjoissa toteutuvat yllä mainitut piirteet; tyylikkyys sekä huolellisuus. Lahjat soveltuvat annettavaksi riippumatta, onko kyseessä joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai isänpäivälahja.

1. Mittatilausvaate

Hyvä lahja miehelle on henkilökohtainen, kestää aikaa ja tarjoaa mieleenpainuvan kokemuksen. Schoffan mittatilauslahjakortit täyttävät kaikki nämä vaatimukset: lahjansaaja saa täysin omilla mitoillaan teetetyn ja ainutlaatuisen vaatekappaleen; vaatteen mallin, materiaalin ja yksityiskohtien ollessa täysin lahjansaajan valittavissa. Lahjakortti käytetään Kämp Gallerian liikkeessämme, jossa mittatilausasiantuntijamme avustaa lahjansaajaa mittatilausvaatteen luomisen eri vaiheiden läpi.

Tyypillisin meiltä ostettu lahja miehelle on mittatilauspaitalahjakorttimme, jolla lahjansaaja saa rahamäärän sijasta teetättää itselleen mittatilauspaidan. Lahjansaaja pääsee itse valitsemaan elegantin kankaan sadoista vaihtoehdoista, tyylikkäät napit, kalvosimet ja kauluksen sekä etuosan mallin. Paidan tyyli rennomman tai virallisemman välillä on myös valittavissa. Toinen hyvin suosittu lahjakorttimme on mittatilaushousuille. Sama ajatus tässä, eli lahjansaaja pääsee suunnittelemaan ja teettämään housut. Tämä sisältää kankaan valinnan lukuisista eksklusiivisistä vaihtoehdoista, nappien värin, taskujen mallin sekä muut yksityiskohdat. Housujen tyylin voi valita formaalimman tai rennon välillä, samoin istuvuuden joko kapeampaan tai väljempään suuntaan.

Digitaalisessa muodossa lahjakortteja voi ostaa verkkokaupastamme – tämä siis tarkoittaa, että lahjakortti lähetetään heti maksun käsittelyn jälkeen lahjanantajalle sähköpostitse. Fyysisiä lahjakortteja voi ostaa Kämp Gallerian liikkeestämme.

Ilahduta lahjansaajaa täydellisesti istuvalla ja tyylikkäällä lahjalla.

Tutustu mittatilauspaitalahjakorttiin

2. Käsintehdyt kengät

Laadukkaat kengät ovat jokaisen asukokonaisuuden perusta. Ainutlaatuinen tyylikkyys, hienostuneet yksityiskohdat sekä erinomainen istuvuus ja oikea tuki jalalle – käytännössä annetaan itsevarmuutta ja mukavuutta lahjaksi miehelle. Hyvin hoidettuna laatukenkä kestää vuosia ja pohjanvaihdon ollessa mahdollinen, on laatukenkään sijoittaminen aina kustannustehokkaampaa kuin useiden huokeampien kenkäparien ostaminen, ja tietysti myös ympäristöystävällisempää.

Schoffan valkoimasta löydät käsintehtyjä kenkämalleja, jotka soveltuvat juhla- ja bisneskäyttöön sekä siistiin vapaa-ajankäyttöön, eli jokaiselle löytyy varmasti tyylikäs kenkämalli. Turvallisin tapa varmistaa, että lahjansaaja varmasti saa mieleisensä kenkäparin (oikean koon löytämisen lisäksi), on antaa Loake-kengät lahjakorttimme. Tulemalla liikkeeseemme saa mies näin ollen itse valita lahjansa tarkasti kuratoidusta valikoimastamme, joka kattaa niin klassiset oxford-kengät, kuin rennommat derby-, nilkkuri- sekä loafer-mallit.

Schoffan Loake-kengät lahjakortilla lahjansaaja saa valita itselleen Loaken käsintehdyt kengät.

Tutustu Loake-kengät lahjakorttiin

3. Miesten asusteet

Miesten asusteet ovat tyylikäs keino rikastuttaa asukokonaisuutta ja tuoda pientä lisäväriä. Asusteista taskuliina lukeutuu lempiasusteisiimme, sillä se on mukava keino ilmaista persoonallisuutta ja elävöittää asua kuin asua. Taskuliina on myös omaa luokkaansa monikäyttöisyydessä, sopien erilaisiin tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin, oli kyseessä sitten puku tai vapaampi bleiseri ja chinot -yhdistelmä. Monikäyttöisyytensä ja tyylikkyytensä takia taskuliinaa on helppo suositella lahjaksi miehelle.

Taskuliinaa hivenen virallisempi mutta elegantti miesten asuste on solmio. Miesten asusteet ovat perinteisesti nojanneet klassisen silkkisolmion varaan, mutta me olemme tuoneet tämänkin asusteen nykypäivään hyödyntäen eri materiaaleja, kudontoja sekä raikkaita värejä. Schoffan laadukkaat solmiot ovat valmistettu käsityönä Comossa, Italiassa perinteisiä menetelmiä käyttäen.

Kaikki taskuliinamme ovat käsintehty taitavien artesaanien toimesta Italiassa, materiaaleina käytämme ainoastaan hienoja luonnonkuituja.

Tutustu mallistoon

---

Tässäpä Schoffan huolella tehty lista auttamaan lahjanantajia löytämään tyylikäs lahja laatutietoiselle miehelle. Lämpimästi tervetuloa myös Kämp Gallerian liikkeeseemme, jossa mielellämme autamme vielä yksilöllisemmän lahjan löytämisessä lahjansaajan mieltymysten perusteella.

Tyylikkäin terveisin,
Schoffan tiimi