Häät

Valmismallistomme tarjoaa laajan skaalan miesten hääpukuja, oli sitten kyseessä tumma puku, smokki tai vapaampi hääkokonaisuus. Tämän lisäksi tarjoamme reilun valikoiman juhlapaitoja, pukukenkiä sekä hääteemaisia asusteita. Valmismalliston miesten hääpuvut vaativat usein pieniä korjaustöitä jotka vaatturimme räätälöi yleensä 2-3 arkipäivässä.

Mittatilaushääpuvut ja -smokit suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hyödyntäen laajaa valikoimaamme eri kankaita, nappeja ja yksityiskohtia. Oli kyseessä sitten bestmanin tai sulhasen hääpuku, slim fit tai klassisemmin leikattu hää-asu, se kaavoitetaan ja räätälöidään mittojesi mukaan alusta alkaen.

Käsikirjassamme annamme enemmän vinkkejä miesten hääpukeutumiseen, tai varaa aika asiantuntijallemme niin luodaan yhdessä ison päivän arvoinen juhla-asu.

James Bondin tumma puku

Mainio idea! Tämä yhdistettynä istuvuuteen, hienoihin italialaisiin kankaisiin ja käsityöhön - täydellinen hääpuku miehelle.

1 / 4

Tyylikkäitä miesten hääpukuja kevään ja kesän häihin

Kirkkaansininen puku tai yönsininen smokki? Burgundi puku vai kolmiosainen tummansininen? Mikä onkaan valintasi, voit luottaa meihin.

Miesten hääpukeutumisen asiantuntijat palveluksessanne

Olemme kohta 20 vuoden aikana pukeneet lukuisia sulhasia, bestmaneja ja hääseurueita - on kyseessä ollut tumma puku, smokkijuhlat tai pienimuotoisemmat häät maalaiskartanon puitteissa. Pidämme huolen, että hää-asusi on ison päivän arvoinen.

Tervetuloa Helsingin Kämp Gallerian liikkeeseemme, tai ota yhteyttä Chat-palvelun tai WhatsAppin kautta - tarjoamme mielellämme inspiraatiota ja eri hääbudjeteille soveltuvia ideoita.