Kaikki juhlapukeutumiseen

Valmismallistomme tarjoaa laajan skaalan asukokonaisuuksia häitä varten, oli sitten kyseessä tumma puku, smokki tai vapaampi hääkokonaisuus. Tämän lisäksi tarjoamme reilun valikoiman juhlapaitoja, pukukenkiä sekä hääteemaisia asusteita. Valmismalliston hääasut vaativat usein pieniä korjaustöitä jotka vaatturimme räätälöi yleensä 2-3 arkipäivässä.

Mittatilauksena valmistetut hää-asut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hyödyntäen laajaa valikoimaamme eri kankaita, nappeja ja yksityiskohtia. Oli kyseessä sitten slim fit tai klassisemmin leikattu hää-asu, se kaavoitetaan ja räätälöidään mittojesi mukaan alusta alkaen.

Käsikirjassamme annamme enemmän vinkkejä miesten hääpukeutumiseen, tai varaa aika asiantuntijallemme niin luodaan yhdessä ison päivän arvoinen juhla-asu.

James Bondin tumma puku

Mainio idea! Tämä yhdistettynä istuvuuteen, hienoihin italialaisiin kankaisiin ja käsityöhön - tässä on herrasmiehen valinta.

1 / 4

Tyylikkäitä asuja kevään ja kesän häihin

Kirkkaansininen puku tai yönsininen smokki? Burgundi puku vai kolmiosainen tummansininen? Mikä onkaan valintasi, voit luottaa meihin.

Hääpukeutumisen asiantuntijat palveluksessanne

Olemme viimeisen 15 vuoden aikana pukeneet lukuisia sulhasia, bestmaneja ja hääseurueita - on kyseessä ollut tumma puku, smokkijuhlat tai pienimuotoisemmat häät maalaiskartanon puitteissa. Pidämme huolen että hää-asusi on juuri eikä melkein. Tämän teemme tarjoten inspiraatiota ja ideoita jotka soveltuvat eri hääbudjeteille.