Ylellistä pukeutumista nykyhetkeen

Me Schoffalla suunnittelemme tyylikkään sesongin mukaisen valmismalliston sekä teemme mittatilausvaatteita käyttäen hienoimpia kankaita. Eksklusiivisen mallistomme vaatteet, kengät ja asusteet valmistetaan kaikki käsityönä Euroopassa taitavien artesaanien toimesta.

  • MODERNI MUOTOKIELI

    Muotokielemme sekä mittatilauksen että valmismalliston osalta on moderni, hieman kapealinjaisempi, pehmeällä hartialinjalla. Ilme on tyylikäs ja rentoutunut vaatteen ollessa kevyt ja istuva.

  • ARTESAANIEN VALMISTAMA

    Uskomme, että hienoimmat vaatteet valmistetaan käsityönä Euroopassa. Kankaamme ovat maailman arvostetuimpien valmistajien kutomia. Lopputulos on ylellinen, taaten mukavan käyttökokemuksen ja pitkän elinkaaren.

  • PALVELU & ISTUVUUS

    Ylellinen palvelumme takaa tyylikkään ja istuvan asukokonaisuuden. Asiantuntijamme auttavat kokonaisuuden luomisessa ja hiovat istuvuuden täydellisyyteen muutostöiden kautta.

Etsitkö lahjaa?

Valikoimastamme löytyy niin suositut tuotelahjakortit, joilla lahjansaaja saa omilla mitoillaan teetetyn mittatilausvaatteen, kuin myös perinteiset arvolahjakortitkin.

Tutustu lahjakortteihimme

SUOSITUIMMAT MITTATILAUSTUOTTEET

Asiantuntijoidemme avustuksella pääset suunnittelemaan täysin omien mittojesi mukaan teetetyn vaatekappaleen. Aloitetaan yhdessä unelmiesi mittatilausvaatteen rakentaminen.