Created with Sketch.
Ilmainen toimitus yli 125 € tilauksille
Created with Sketch.
Tel: +358 451139870
Created with Sketch.
(0)

Mittatilauspuku 

1. Käyttötarkoituksen määrittäminen

Mittatilauspuvun prosessi lähtee liikkeelle siitä, että asiakkaan kanssa keskustellaan, minkälaiseen käyttöön puku on tulossa. Tämä helpottaa kankaan valitsemista sadoista vaihtoehdoista ja ohjaa värivalintaa sekä kankaan ominaisuuksia oikeaan suuntaan.

2. Kankaan, nappien ja yksityiskohtien valitseminen

Kangasvalinnan jälkeen käydään läpi kaikki mittatilauspuvun lukuisat yksityiskohdat aina vuorikankaista ja napeista taskujen malliin sekä kauluskäänteisiin.

3. Mittojen otto

Mittatilauspuvuissa on tapana käyttää sovituspukua, jonka kaavaa käytetään pohjana, jolle rakennetaan asiakkaan omat mitat. Sovituspuvun käyttö myös helpottaa mittaajan ja asiakkaan välistä kommunikaatiota siitä, kuinka kapea tai tilava puvun tulee olla. Asiakkaan kerrottua ajatuksensa ja mittaajan esitettyä näkemyksensä, kuinka mallia ja mittoja voidaan parannella, alkaa mittatilauspuvun valmistus.

4. Toinen sovitus

Mittatilauksena valmistetun puvun toimitusaika on yleensä seitsemästä kahdeksaan viikkoa, kankaasta, rakenteesta ja yksityiskohdista riippuen. Mittatilauspuvun saavuttua liikkeeseen, se tarkastetaan huolellisesti ja asiakkaan kanssa sovitaan toinen sovitus. Mittatilauspuvun toisessa sovituksessa katsotaan, että puku istuu mukavasti ja tehdään tarvittaessa merkinnät viimeisiä pieniä korjaustöitä varten. Viimeiset silaukset tehdään Helsingissä muutamassa arkipäivässä, jonka jälkeen mittatilauspuku on valmis luovutettavaksi asiakkaalle. Kaikki mitat ja tiedot jäävät muistiin nopeuttamaan prosessia seuraavia tilauksia ajatellen.

Varaa aika mittatilaukseen