Created with Sketch.
Ilmainen toimitus yli 125 € tilauksille
Created with Sketch.
Tel: +358 451139870
Created with Sketch.
(0)

Mittatilaus

Schoffan mittatilauskonsepti perustuu henkilökohtaiseen palveluun, ensiluokkaisiin kankaisiin ja moderniin tyyliin. Oli kyseessä sitten klassinen puku töihin, bleiseri pursiseuralle tai rento pellavapaita Ranskan rivieralle, asiantuntijamme ovat palveluksessasi varmistaakseen että tunnet olosi mukavaksi ja näytät erinomaiselta joka tilanteessa.

Voit vierailla luonamme sovitusta varten silloin kun sinulle parhaiten sopii. Asiantuntijoidemme avustuksella pääset suunnittelemaan täysin omien mittojesi mukaan teetetyn vaatekappaleen, oli sitten kyseessä puku, paita, bleiseri tai vaikka housut. Mittatilausvaatten teettäminen kestää 6-8 viikkoa riippuen vaatekappaleesi rakenteesta ja yksityiskohdista. Kun vaate on valmistunut, kutsumme sinut vielä viimeiseen sovitukseen liikkeeseemme, jossa varmistamme että vaate on toiveidesi mukainen ja teemme siihen tarvittaessa vielä viimeiset pienet muutokset.

Mittatilausvaatteen hinta määräytyy valitun kankaan ja valitsemasi yksityiskohtien perusteella. Tyypillisesti Schoffan mittatilauspuku maksaa 1000-1200€, mittapaita 140-160€, irtotakki 750-900€ ja mittahousut 280-330€. Tarjoamme myös päällystakkeja, liivejä ja smokkeja mittatilaustyönä.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kankaisiimme ja asiantuntijoihimme Kämp Gallerian ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme Helsingin ytimessä.

Alla vielä yksityiskohtaiset kuvaukset mittatilauspaidan ja mittatilauspuvun tilausprosessista:

Mittatilauspaita  Mittatilauspuku