Created with Sketch.
Ilmainen toimitus yli 125 € tilauksille
Created with Sketch.
Tel: +358 451139870
Created with Sketch.
(0)

Tervetuloa tutustumaan häämallis­toomme!

Varaa Sovitus
Valmispuvut & Smokit

Alkaen 550 €, valmiina 2-3 arkipäivässä

Mittatilaus

Puvut & smokit alkaen 990 €, räätälöity omien mittojesi mukaan

Juhlapaidat

Valmispaidat alkaen 95 €, mittatilauspaidat alkaen 139 €

Valmis- vai Mittatilausvaate?

Valmismallistomme tarjoaa laajan skaalan asukokonaisuuksia häitä varten, oli sitten kyseessä tumma puku, smokki tai vapaampi hääkokonaisuus. Tämän lisäksi tarjoamme reilun valikoiman juhlapaitoja, pukukenkiä sekä hääteemaisia asusteita. Valmismalliston hääasut vaativat usein pieniä korjaustöitä jotka vaatturimme räätälöi yleensä 2-3 arkipäivässä. Mittatilauksena valmistetut hää-asut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hyödyntäen laajaa valikoimaamme eri kankaita, nappeja ja yksityiskohtia. Oli kyseessä sitten slim fit tai klassisemmin leikattu hää-asu, se kaavoitetaan ja räätälöidään mittojesi mukaan alusta alkaen.

Varaa Sovitus

Tyylikkäitä asuja kevään ja kesän häihin

Burgundi puku vai kolmiosainen tummansininen? Kirkkaansininen puku tai yönsininen smokki? Mikä onkaan valintasi, voit luottaa meihin.

Häiden Pukukoodina Smokki

Portofino Navy Tuxedo

Smokki on juhla-asujen kruunaamaton kuningas. Valitsit sitten häihisi mustan tai tummansinisen smokin, saat sen joko valmismallistosta tai mittatilauksena. Varaa sovitus ja aloitetaan smokkikokonaisuutesi rakentaminen.

Katso tuote 590€

Lue lisää asuista ja etiketistä käsikirjastamme

Juhlapukeutuminen

Miesten hääpukeutuminen

Miesten hääpukeutuminen ja sulhasen pukeutuminen häihin, on oma tyylikäs ja mielenkiintoinen maailmansa. Koska kyseessä on lähtökohtaisesti omat juhlat jossa hääpari on pääosassa, voi pukeutumisen saralla myös tuoda persoonaansa esiin.

Lue lisää
Kauluspaidat

Schoffan mittatilauspaidat

Monesti ihmiset kyselevät, miten mittapaitoja tilataan ja miten prosessi etenee. Tässä onkin hieman tietoa Schoffan mittatilauspaidan tilaamisesta ja sen eri vaiheista. Asiakas saa tulla käymään Kämp Galleria liikkeessämme hänelle sopivana hetkenä.

Lue lisää
Juhlapukeutuminen

Smokki

Tumman puvun ja frakin ollessa kaikista formaaleimmat vaihtoehdot, on smokki vakiinnuttanut asemansa hieman rennompana juhla-asuna. Smokki on perinteisesti musta tai tummansininen, kangas tasapintainen tai hillityllä kuviolla.

Lue lisää
Juhlapukeutuminen

Tumma puku

Tumma puku on perinteisesti yksi formaalimmista pukukoodeista, jota käytetään usein häissä sekä virallisemmissa tilaisuuksissa. Tumma puku tarkoittaa yleensä tummansinistä tai mustaa pukua, tasaisella pinnalla tai hyvin hienovaraisella kuviolla.

Lue lisää

Hääpukeutumisen asiantuntijat palveluksessanne

Olemme viimeisen 15 vuoden aikana pukeneet lukuisia sulhasia, bestmaneja ja hääseurueita - on kyseessä ollut tumma puku, smokkijuhlat tai pienimuotoisemmat häät maalaiskartanon puitteissa. Pidämme huolen että hää-asusi on juuri eikä melkein. Tämän teemme tarjoten inspiraatiota ja ideoita jotka soveltuvat eri hääbudjeteille.

Varaa Sovitus